Hvad med Jørgen og Karolines fremtid?

Hvad med Jørgen og Karolines fremtid? er en fortsættelse af Et anderledes liv. Fokus er lagt på Jørgen og Karoline et ægtepar i halvfjerdserne, hvor Karoline har været syg i en del år, og Jørgen er velfungerende. Han søger efter en kvinde, der kan give ham noget af det, som han ikke mere kan få hos Karoline. Via datingbureauer finder han kvinder, som er blevet alene, og som mangler en mand i deres liv. Der opstår det problem, at de kvinder, som Jørgen dater, efterhånden som de bliver glade for Jørgen, vil have ret til at disponere over ham ud over tidspunktet 10-17, som er det tidspunkt, Karoline tillader Jørgen at være uden for hjemmet. Da Karoline får en rollator, får hun på sine gåture i vænget en enkemand som kæreste. Det sker på et tidspunkt, hvor Jørgen er vraget af alle de kvinder, han kender. Hvad nu?

Uddrag af bogen 
Han kunne stadigvæk de samme ting, som han evnede, da han var ganske ung. Blot tog det lidt længere tid, og han havde brug for flere pauser. Derfor var det ikke så smart, at han levede en hverdag sammen med Karoline, som efterhånden var så ringe, at hun kun kunne klare sig med hjælp fra andre. ”Hvorfor bliver I ikke skilt?” spurgte flere af hans venner ham. ”Det er sgu da ikke et liv for dig, når hun og du ligger så langt fra hinanden helbredsmæssigt. ”Vi ligger også langt fra hinanden interessemæssigt,” svarede Jørgen.           

Om forfatteren 
Kaj Therkelsen (f. 1948) er uddannet lærer og underviste på privatskoler i Odense til slutningen af 1992. Mens han underviste på fuld tid, læste han psykologi fra 1987 til 1992. Han gik på pension i 2015, men har stadig enkelte klienter. Han har siden 2006 udgivet en række romaner.
174,69  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal216
Udgivelsesdato20 jun. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775755486