Lyt til uddrag
Lyt

At tæmme en løve


”Jeg har aldrig fortalt vidt og bredt om, at jeg kan lide sex. Meget sex, forskellige former for sex og sex med mange mænd. Ja, altså ikke på samme tid: Jeg foretrækker sex med én mand ad gangen. Eller en kvinde for den sags skyld.”

Erika er en stærk kvinde. Hun siger, hvad hun mener, og er ikke bleg for at sige fra. Som tillidsrepræsentant på sit job må hun kæmpe en del mod de konservative mænd i ledelsen. 

Når det kommer til sex, har hun visse grundprincipper. For eksempel ikke at være sammen med nogen, som hun er afhængig af. Men den regel bryder hun, da hun går i seng med sin chef, Torbjørn Fallander. Det begynder som en flirt, men udvikler sig til mere.

Fallander inviterer hende hjem til sin pompøse herskabsvilla. Her viser det sig, at han har en skjult side. Uden varsel knæler den store, stærke, maskuline mand for hendes fødder. Nøgen bortset fra et forklæde. Han ønsker at tilbede hende. Slikke hende. At gøre alt for at opfylde hendes lyster. Torbjørn Fallander, alfahannen, vil have Erika som sin herskerinde.

”At tæmme en løve” er en erotisk novelle, hvor rollerne pludselig bliver byttet om.
56,25  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 dec. 2021
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9789178291717