Læs uddrag
Læs

Al den trang til katastrofe

"Han måtte ikke gå i mosen. Hvad ragede det ham. Skulle man ikke kunne gå i mosen, fordi ens mor sagde det? Skulle man ikke kunne gøre, hvad der passede en, f.eks. banke i telefonboksens møntbeholder, så tiørerne væltede ud? Det var ikke let, men han kunne det, selv om det gjorde så ondt i hånden, at han ikke kunne rette den rigtigt ud i flere dage og måtte skrive med højre i skolen."



"Al den trang til katastrofe" består af 14 noveller fra virkelighedens verden. Historierne emmer af realisme, miljøerne er genkendelige og ofte hårde. Karaktererne bevæger sig mellem barndommen og voksenlivet, der, hvor drømme, afmagt og uskyld mødes og danner det hele menneske.



"God realisme med makaber tilsætning."

– Politiken



"...rammer plet med sine beskrivelse af almenmenneskelig afmagt over for virkelighedens kaotiske mangfoldighed. .. mesterligt skrevet. Al den trang til katastrofe er meget vellykket."

– Sentura Hans Peter Rolfsen er en dansk forfatter. Han bevæger sig inden for mange forskellige genrer og har både skrevet romaner, noveller, fagbøger samt en lang række børne- og ungdomsbøger.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal144 Sider
Udgivelsesdato02 apr. 2019
Sprogdan
ISBN epub9788726116748