Lyt til uddrag
Lyt

De frie kvinders klub

I begyndelsen af 80'erne var de uadskillelige. Isabel, Pernille, Solveig og Mette. Fire unge kvinder med drømmene i behold og fulde af forventning til fremtiden. Vidt forskellige, men med troen på at venskabet ville vare evigt. Siden gled de fra hinanden.

År senere fører Solveigs pludselige død Isabel, Pernille og Mette sammen igen. Lyse, glade, begavede Solveig har taget sit eget liv. Hvorfor? Skyldfølelsen nager og tvinger de tre resterende medlemmer af De frie kvinders klub til at prøve at finde en mening, en forklaring.

Elsebeth Egholm debuterede i 1999 og har siden udgivet talrige romaner og krimier. I dag er en af Danmarks mest læste forfattere. Efter 'De frie kvinders klub' udgav hun i 2000 romanen 'Scirocco' og 'Mig og min ø', en samling af tekster fra Gozo, og i 2001 fulgte romanen 'Opium'. I 2002 udkom 'Skjulte fejl og mangler', den første kriminalroman i serien om Dicte Svendsen. Elsebeth Egholm har derudover arbejdet med udviklingen af TV2s krimiserie 'Den som dræber'.

Det skrev anmelderne om Elsebeth Egholms forfatterskab:

"Elsebeth Egholm skriver sig sikkert op i toppen som Danmarks ukronede krimidronning." Jydske Vestkysten

"Elsebeth Egholm (er) en mester i at gestalte levende mennesker og tilfører dermed krimigenren psykologisk dybde." KRISTELIGT DAGBLAD

"Norge har Anne Holt, Sverige har Liza Marklund, og Danmark har Elsebeth Egholm." Jydske Vestkysten

"Elsebeth Egholm skifter suverænt mellem livsstils- og parforholdsskildringerne, og udviklingen afkrimiplottet, der forgrener sig ud i alle ulige miljøer." - Politiken
119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato19 mar. 2012
Sprogdan
ISBN lydbog9788711394885