Lyt til uddrag
Lyt

Skjulte tårer

SKJULTE TÅRER –en roman baseret på virkelige hændelser.Leas mor er psykisk syg og drukner problemerne i alkohol. Når moren ikke selv kan, må Lea tage sig af de to mindre søskende.

Mormoren og de sociale myndigheder forsøger så godt de kan at afbøde følgerne af svigtet i familien. De gode viljer er til stede, men Lea mærker skammen og smerten, når forholdene i familien skal forties for omgivelserne, for skolen og kammeraterne.

Lea oplever først stabile forhold, da hun som 12-årig kommer på institution. Alligevel hænger længslen efter en rigtig familie ved. Men mønsteret brydes, og da Lea får egen familie, er hun først og fremmest optaget af at sikre, at børnene får den kærlighed og varme, hun selv alt for sjældent mødte som barn.

SKJULTE TÅRER er en intens skildring af et familieliv, der er kørt af sporet. Den er samtidig en uafrystelig påmindelse om, at sociale myndigheder ikke altid skal være tilbageholdende med at tvangsfjerne børn, når der er misrøgt og magtesløshed i familien. Det hele er fortalt usentimentalt i et sprog
97,44  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato19 feb. 2013
Sprogdan
ISBN lydbog9788711371893