Lyt til uddrag
Lyt

Jorden rundt med hele familien

Bettina Aller rev et år ud af kalenderen for at sejle jorden rundt med familien, på deres fantastiske skib Lady Emily. Midt i planlægningen om køb af båd, rutevalg – samt overhovedet at lære at sejle – kom tvillingerne Marco og Louis til verden. Det gjorde bare turen endnu mere farverig og udfordrende. Undervejs stødte venner og familie til, og turen blev en dramatisk men også fantastisk oplevelse.

Bettina Aller er direktør i Aller Holding og eventyrer af hjertet. Hun har rejst over det meste af verden. Hun er den første dansker, der har gået på ski med pulk fra Sibirien til Nordpolen i 2004. Det blev til 58 dage på isen. I 2006 krydsede hun Polarhavet fra Sibirien via Nordpolen til Canada på 99 dage med hendes mand Jean-Gabriel. Begge ekspeditioner blev til dokumentarfilm på National Geografic Channel. Desuden har hun besteget bjerge, krydset jungler og dykket ned i eventyrlige have. Hun har løbet maraton og er ivrig klatrer. 
 

I 2012/13 sejlede hun den halve jord rundt med sin mand og sine fire børn. På daværende tidspunkt var tvillingerne Marco og Louis kun halvandet år. Det blev et fantastisk år, med en masse spændende oplevelser fra Frankrig til Tahiti. Samt med en masse dejlige dag- og nattevagter med sine to store børn under en million stjerner med dybe samtaler om livet og nye horisonter.

93,75  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato11 dec. 2017
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788702247206