Lyt til uddrag
Lyt

Mesterbokseren

En af Danmarks største idrætsstjerner i nyere tid. Tom Bogs. Arbejderdrengen fra Amager var en sand mediestjerne, købte villa i Vedbæk og var konstant i tv og ugebladene. Han var en del af datidens VIP-miljø, kom på de rigtige diskoteker og var ofte omgivet af smukke kvinder. Foran villaen i Nordsjælland dannede nysgerrige bilturister mange søndage trafikkø, fordi de skulle se, hvor den berømte bokser boede.

Tom Bogs havde en utrolig karriere i ringen. Syv gange europamester i letsværvægt og mellemvægt, med i alt 77 sejre, otte nederlag og en uafgjort. 25 af sejrene blev vundet på knock out. Karrieren ebbede ud, efter han mødte sin overmand i argentineren Carlos Monzon foran 22.000 tilskuere i Idrætsparken i august 1972.

Jørn Mader har arbejdet som sportsjournalist gennem adskillige år og er blandt andet kendt for sit langvarige engagement som kommentator ved internationale cykelløb. Han har fulgt Tom Bogs karriere, og hans personlige op- og nedture gennem alle årene frem til i dag. Tom Bogs har de seneste 22 år været renovationsarbejder, og det eneste problem i det arbejde ifølge Tom, er, at folk på ruten så ofte stopper ham for at få en snak med den tidligere så populære bokser.

119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato21 mar. 2013
Sprogdan
ISBN lydbog9788711375266