Lyt til uddrag
Lyt

FEJL?! - Et opgør med nulfejlstyranniet og den usunde præstationskultur

I rigtig mange organisationer er det politisk korrekt at sige, at her har vi højt til loftet. Her kan du byde ind med dine ideer og eksperimentere. Men er det reelt det, der sker?
Denne bog gør op med det nulfejlstyranni, som vi alle sammen er blevet en del af.
Det er ikke nok at sige, at vi skal turde eksperimentere noget mere, at vi skal turde fejle og tale om vores fejl. Det kræver et kulturskifte, både i virksomheden og uddannelsesinstitutionen, i samfundet og hos lederen. Det kræver et ændret mindset i måden, vi opfatter os selv på, og i måden, vi leder på. For vi får, hvad vi måler på.
Bogen giver en række eksempler fra virkelighedens verden fra en lang række ledere, og andre, der har indset, at nul fejl ikke er et mål i sig selv. For med udvikling og innovation følger også fejl og eksperimenter. Rebekka Bøgelund er selvstændig organisations- og ledelseskonsulent og ejer af virksomheden Crop Organisation. Her rådgiver og underviser hun virksomheder i at skabe sunde organisationskulturer ud fra en tillidsbaseret og anderkendende ledelsesfilosofi.rnRebekka Bøgelund har en master i psykologi fra Aarhus Universitet og en master i kommunikation fra Københavns Universitet.
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato21 jan. 2020
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN lydbog9788726418873