Lyt til uddrag
Lyt

Svaret kommer med posten

Den navnløse kvinde – romanens hovedperson og fortæller – er ansat i en eller anden funktion på kontoret. Et vidt forgrenet og altomsluttende kontor med uigennemskuelige regler og hierarkier. Ved romanens begyndelse har kontoret tildelt hende en ny bolig med tilhørende foreningspligt i et indkøbsudvalg i udkanten af byen. Men den tidligere beboers ting er efterladt i huset og hun får ikke svar på sine henvendelser. På kontorets gange går kolleger rundt uden at finde deres skrivebord og nogen har en læsekreds udenfor kontorets regi. Den vil hun gerne være medlem af.
Og så er der ekskæresten Villy og kvinden med det flagrende ærme han mødte på en rejse. Hun er ikke i tvivl, Villy har fyldt for meget i hendes liv. Alligevel har hun svært ved at frigøre sig fra ham.
"Svaret kommer med posten" – Sidsel Falsig Pedersens fjerde roman – udspiller sig i en fortegnet version af en virkelighed vi kender til. Det er en sørgmunter skildring af hovedpersonens forsøg på at finde mening og tilpasse sig en absurd og kafkask verden. Sidsel Falsig Pedersen (f. 1970) debuterede i 1997 med "En hel dags kærlighed". Siden har hun udgivet yderligere tre novellesamlinger og tre romaner: "Måske går det over" (2012), "Hestens fødselsdag" (2014) og "Flora" (2016). I 2016 udkom også et udvalg af hendes noveller med titlen "En hel dags kærlighed – og andre fortællinger". Modtager af Det Danske Akademis Beatricepris 2016.
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato15 mar. 2022
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN lydbog9788728210550