Lyt til uddrag
Lyt

Gåsefar

Et år

Syv gæs

Mange særlige øjeblikke



"Det var ikke planlagt, men de sidste par måneder har gæssene løsnet op for eller åbnet noget i mig. Måske kan man endda sige, at gæssene har været en slags terapi for mig. Efter mange års orienteringsløshed har syv små grågæs hjulpet mig selv og har vist mig, hvad der virkelig tæller her i livet: Kærlighed til andre og kærlighed til livet."



I forbindelse med et forskningsprojekt på Max Planck Instituttet for Ornitologi skal Michael Quetting træne en flok grågæs til at følge ham og hans ultralette fly i luften. Men først skal æggene udruges. Da de syv gæslinger er kommet ud, mærker den nybagte gåsefar til sin overraskelse, at han har fået en livlig børneflok med hver deres særheder. Med sin kærlige beskrivelse af den lille flok deler Michael Quetting sine oplevelser med os og fortæller om gæssenes udvikling. Om hvordan de sammen erobrer land, vand og luft, og om den svære afsked ved projektets afslutning, hvor gæssene skal slippes fri – og Michael Quetting er forandret for altid.



"Gåsefar" er en personlig og humoristisk fortælling om en mand, der bliver far til en flok gæslinger og får øjnene op for de vigtige ting i livet.

Michael Quetting beviser i dette forskningseksperiment sine kvaliteter som tålmodig gåsefar, handlekraftig altmuligmand, ambitiøs forsker, modig førergås og eventyrlystig flyveleder. Michael Quetting er far til to menneskebørn og bor ved Bodensee i det sydlige Tyskland.
179,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato19 jan. 2018
Sprogdan
ISBN lydbog9788711956427