Lyt til uddrag
Lyt

Sunde relationer

Hvordan ser sunde relationer ud?

De fleste udfordringer vi møder i vores dagligdag, har at gøre med vores relationer – det kan være med vores partner, familie, forældre, børn, venner eller kolleger. Derfor vil de fleste af os gerne vide hvordan vi kan komme bedre ud af det med hinanden. Hvordan ser et sundt parforhold ud? Hvordan ser en sund familie ud? Hvordan kan forældre relatere til deres børn på en sund og fornuftig måde? Hvad kendetegner respektfulde, konstruktive samtaler?

Hvordan kan vi navigere igennem de udfordringer, som vi møder i vores hverdag, og være uenige med vores venner, kolleger eller familie på en respektfuld måde uden at løbe væk eller gå til angreb? Er det muligt at tale respektfuldt og nå frem til kompromisser der fungerer for alle parter? Kort sagt, hvordan ser sunde relationer ud?

Barbara Bergers svar på disse vigtige spørgsmål er hendes Sunde Modeller, der beskriver hvordan sunde relationer ser ud i praksis. Værdien af disse Sunde Modeller er, at når vi har klare Modeller for hvordan sund adfærd ser ud, så kan vi sammenligne vores egne relationer med disse Modeller og identificere, hvad det er i vores relationer som ikke fungerer. Og det kan være til stor hjælp – fordi så kan vi begynde at arbejde på at forbedre disse relationer.
166,88  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato05 apr. 2022
Udgivet afLytteratur
Sprogdan
ISBN lydbog9788770306904