Giftmordets hemmelighed

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
118,80  DKK
Perry Mason bliver opsøgt af en ung kvinde, som påstår, at hendes døende mand forsøger at få det til at se ud, som om hun har forgivet ham. Hun beder Perry Mason om hjælp til at finde et brev, som skal sendes til politiet efter mandens død. Hun er sikker på, at han har skrevet, at hun har myrdet ham. Men er hendes mand overhovedet døden nær? Og hvis han er, hvorfor forsøger han så at stjæle fra sin kone og få hende smidt i fængsel for mord?

Som sagen skrider frem, bliver det hele mere og mere absurd, og Perry Mason får svært ved at holde sig selv udenfor politiets søgelys, mens han gør alt, hvad han kan, for at forsvare sin klient.

"Giftmordets hemmelighed" er 44. bog i Erle Stanley Gardners legendariske serie om forsvarsadvokaten Perry Mason. Bogen er oprindeligt udgivet i 1954. Forsvarsadvokaten Perry Mason forsvarer klienter, der ser ud til at have alle odds imod sig. Sammen med sin effektive sekretær, Della Street, opklarer Perry Mason selv de mest umulige forbrydelser i sin kamp for sine klienter. De talrige bøger om Perry Masons bedrifter er blevet oversat til en lang række fremmedsprog og filmatiseret flere gange. Erle Stanley Gardner (1889-1970) var en amerikansk jurist og krimiforfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Erle Stanley Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.
Udgave
Trykt sideantal172 Sider
Udgivelsesdato28 apr. 2022
Sprogdan
ISBN epub9788726095562
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu