Scan enheder

scan ENHEDER er en digtsamling spredt ud i seks hæfter. Digtene tager afsæt i det konkrete, det vil sige i det, der sker her lige nu. Hvad enten det er i den fysiske verden eller et sted i erindringen eller sindets geografi. Tingsverdenen er ofte smadret og ruinøs. 

Der er forbindelsestråde mellem det private og det politiske. Jeg er barn og ung og ældre og under indflydelse af gudsfrygt og drøm og stoffer, fællesskabet, det nære og det universelle, er ved at kollapse i forbrugerisme. Mennesker falder nedenud og går i stykker, ulighed og ufred, druknede flygtninge og flygtninge i lejre med PTSD hører til dagens orden.

scan ENHEDER består som nævnt af seks hæfter, hver på ca 50 sider. – Fordi jeg vil have en ikke-hierarkisk organisation for at ligestille og perspektivere stederne og tingene og aldrende og erfaringerne og misforståelserne og fejlene og det fantastiske. Jeg vil lave et ujævnt, ikke-harmonisk værk, som man aldrig, uanset hvor i læsningen, man befinder sig, vil kunne overskue. Man skal kunne gå vild, men kan ikke begynde forfra, for der er ingen begyndelse, men en spirallerende bevægelse.

scan ENHEDER er illustreret af fire forskellige kunstnere + egne billeder. Illustrationerne går på en gang i samtale med digtene, lokalt, i det enkelt opslag, og giver en slags rygstød til det hvirvelløse dyr.
375,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato24 feb. 2022
Udgivet afGladiator
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793658912