Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Det er bare en fase

Scener fra et hjem med teenager

Hvilken hylde sætter du dig på i dit moderskab, når din fregnekindede solskinsknægt smækker døren i og går i puberteten?

Mød en mor, der går i spåner, da hendes ældste går i puppe, og følg med i scener fra familiens spisekøkkendramaer, erindringsglimt fra årene med hvalpede drenge og forvirringen over hendes egen nye rolle, nu hvor den ældste søn giver slip på sin mor.

Det konkrete kaos i en kernefamilie i forandring bliver vævet sammen med betragtninger om ægteskab, forældreskab og venskab i en verden, hvor vi mere end nogensinde har brug for hinanden.

Med blik for de normer, alle forældre må kæmpe sig fri af for at skabe deres egne, beretter Julia Lahme vittigt og eftertænksomt om den forvandling, hun selv måtte gå igennem, da hendes ældste gik fra ’altid åben’ til ’lukket pga. ombygning’.

Det er genkendelige historier om lange nætter og alt for korte dage, om morfar i Afrika, jagten på Danmarks svar på enhjørningen: den umulige bæver, projektledelse som copingstrategi og om at være moren i midten, også når de små vokser én over hovedet.

En selvstændig efterfølger til bestselleren Hvor lagde jeg babyen?
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal200
Udgivelsesdato15 mar. 2022
Udgivet afPeople'sPress
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772383156
ISBN epub9788772387437
ISBN lydbog9788772388137