Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Så mange rum

"Der var to piger på gården, altid i lyse halvlange kjoler, med fregnede ben og beskidte hænder. Fra april til september uden sko og strømper. De havde strittende hestehaler, fastgjorte med brune elastikker. De havde halmstrå i håret, fordi de altid legede ude i laden. Sunde og stærke var de, med flade rødmossede ansigter. Når jeg vendte ryggen til dem glemte jeg hvordan de så ud."

"Så mange rum" er en række glimt fra forfatter Bent Hallers barndom i Vendsyssel. Billederne og hændelserne er hentet fra de allertidligste barndomsår og viser gode og dårlige sider af en opvækst i små kår i Nordjylland.

Den danske forfatter Bent Haller (f. 1946) er oprindeligt uddannet som maler og grafiker fra Det jyske Kunstakademi, men har desuden skabt sig en spændende karriere som forfatter. Bent Haller debuterede som forfatter, da han i 1972 vandt forlaget Borgens konkurrence for den bedste samfundskritiske ungdomsroman med romanen "Katamaranen". Bent Hallers forfatterskab favner bredt og rummer både børnebøger, ungdomsromaner, digte og voksenbøger.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal122 Sider
Udgivelsesdato28 aug. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711797839
ISBN lydbog9788726032239