Lyt til uddrag
Lyt

Endnu et liv

"Endnu et liv" er tredje del af Jønkes selvbiografi. Den første, "Mit liv", handlede om hans tidlige ungdom, rockertiden, Hells Angels og de københavnske bandekrige samt mordet på Makrellen, lederen af Bullshit.

Siden fulgte "Mit andet liv", som skildrer Jønkes liv på flugt og under jorden, og hans inkognito tilværelse i Frankrig og Canada, indtil han i 1988 beslutter sig for at melde sig selv til politiet og vende tilbage til Danmark og en dom på 16 års fængsel.

"Endnu et liv" beskriver Jønkes efterfølgende mere end 10 år bag murene i nogle af landets hårdeste fængsler og nogle af de mange menneskeskæbner, han møder undervejs. Konflikten med Bullshit er overstået, men nye fjender viser sig. Vi følger de skandinaviske bikermiljøers udvikling, ligesom de tiltagende og mere krigslignende tilstande mellem rocker- og bikersammenslutninger gennem 1990’erne. Jønke fortæller om tiden forud for den af medierne døbte "Store nordiske rockerkrig", hvorunder Jønke selv angribes og såres i sin fængselscelle med maskinpistol og håndgranat. Jørn Jønke Nielsen er forfatter og foredragsholder, født i Gladsaxe 1960 og opvokset i Kongens Lyngby nord for København. Jønke var gennem 40 år medlem af motorcykelklubben Hells Angels og har afsonet flere lange fængselsstraffe, herunder 11 år for drabet på lederen af en rivaliserende rockerklub. Han er kendt for sine selvbiografier, men har også skrevet flere romaner; ungdomsromanen "Fængslet" (1989), den humoristiske roman "Elgen Helge" (1990), spændingsromanen "Korpsånd" (1994), thrilleren "Arresten" (2002) og senest fremtidsromanen Hundrede Byer (2020).
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato08 jan. 2016
Sprogdan
ISBN lydbog9788711524336