Læs uddrag
Læs

Lauras Erotiske Univers - Nøglen

...Fantasien er i mit hoved. Jeg vil forsøge at få den udlevet. Vi aftaler at mødes et sted. Du er der til tiden og venter på mig. Du ved ikke, hvor vi skal hen, men du ved, at jeg har lyst til at gøre noget, jeg ikke plejer... Jeg har en taske med. Der er noget i tasken vi skal bruge sammen. Jeg forventer intet andet af dig, end at du er positiv og med på at lade mig være den, der forfører og bestemmer...

Velskrevet, fornøjelig og anderledes erotisk roman.

Man følger Lauras udvikling fra de første spæde forsøg med onani og sex til de mere avancerede teknikker, når hun forsøger sig med G-punkts, anal og sprøjteorgasmer.
Men vi må ikke glemme Fie, den måske vigtigste ”person” i bogen. Fie er Lauras fisse, som ofte er dybt uenig med hende, og det ender tit med gevaldige skænderier, da de begge to har en stærk vilje og gerne vil bestemme.

Prøv at mærke med fingeren. Prøv at mærke, hvor silkeblød og lækker jeg er… Fie sukkede henført.
- Du er godt nok krøllet helt sammen… Laura prøvede forsigtigt at skille folderne ad.
- Du skal ikke være bange for at tage fat i mig… Jeg er ikke så sart, som jeg ser ud til. Det kræver bare lidt øvelse at få lukket mig op og fundet alle mine hemmeligheder…

Læs den og bliv klogere på sprøjteorgasmer, sexlegetøj og meget andet fra erotikkens verden. Få tips og tricks til et sjovere og mere nuanceret sexliv, uanset om du er single eller har en partner at lege med.
206,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato31 mar. 2016
Udgivet afSaxo Publish
Sprogdan
ISBN epub9788740406726