Download pdf
Download uddrag

Elsker

En roman om længsel og lyst - Og mænd der taler om kvinder.

'Ude ved kysten fandt vi et fiskerleje og købte ind, så vi kunne grille. I et par døgn spiste, drak og kneppede vi som overstadige dyr. Tidlig søndag morgen havde vi ikke sovet i over tredive timer. Vi lå indsvøbt i dyner ved den åbne dobbeltdør ud mod skoven, og jeg bragte det op.'

Thomas åbner en lille antikvitetsbutik. Han har besluttet at leve alene, med så få udgifter som muligt. Han indretter skriveværksted og bolig i butikslokalerne.
Til daglig sidder han og arbejder i butikken, mens folk kommer og går. Ofte sætter de sig ned ved hans arbejdsbord, får et lille glas og fortæller historier om kærlighed.
Kristian forlader sin kone, da en katastrofe rammer familien. Han flytter ind til byen, i nærheden af Thomas' butik. Da han ser sin afdøde fars chatol i Thomas' udstillingsvindue, indleder de to et ven-skab, der bliver det holdepunkt, der muligvis kan bringe ham ud af sin dybe sorg.
Hver torsdag mødes Thomas og Kristian, spiser sammen og taler om et, på forhånd, vedtaget tema, som de skal medbringe en lille forberedt tekst til.
Da de to mænd tager på en slags ferie i provinsen, udvikler Thomas en evne for at se små scenarier fra for- og fremtiden. Hans nye evne åbner en mulighed for at give Kristian den smukkeste gave.
279,38  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato06 maj 2016
Udgivet afFrank & Bold
Sprogdan
ISBN pdf9788799892822