Læs uddrag
Læs

Excentriske fortællinger

4 noveller.

Indhold:

  • Franz Pander
    - Den unge tjener Franz ansættes ved et stort hotel, hvor han betages af overklassens unge døtre og den luksus, der udfoldes.
  • Fratelli Bedini
    - Drengen Klaus sælges til en omrejsende artist-trup, og oplæres til akrobat. Han er ærgerrig, og da den gamle Bedini dør, uddanner han sig til jockey. Den forførende Miss Alida ødelægger ham, og da uheldet en dag er ude, falder han af og ødelægger det højre ben ...
  • Charlot Dupont
    - Vidunderbarnet Charlot Dupont rejser verden rundt med sin fader og en impresario og 3 numre på repertoiret. Turneen var i årevis, og efterhånden bliver Charlot både femten og tyve år, selv om hans to managere stadig markedsfører ham som barnestjerne.
  • Les Quatre Diables
    - Brødrene Adolphe og Franz og søstrene Louise og Aimée arbejder sammen i fatter Cecchis artist-trup. Da den gamle dør, forsøger de at fortsætte som trup, men går fallit. Franz mener, at vejen frem er "arbejde i luften", altså trapez-akrobatik højt til vejrs, og de bliver til "Les Quatre Diable". Men da Aimée, der er hemmeligt forelsket i Franz, opdager at dyrker en anden kvinde, vil hun tage en frygtelig hævn.
28,12  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal237 Sider
Udgivelsesdato27 jun. 2011
Udgivet afeBibliotek 1800
Sprogdan
ISBN epub9788779792180