Download pdf
Download uddrag

Flyindustriens udvikling gennem 25 år. Del II

Flyindustriens udvikling gennem 25 år.
Internationale luft- og rumfartsudstillinger
1978 - 2002
Gennem de 25 år, hvor jeg redigerede tidsskriftet PROPEL og udgav Luft– og Rumfartsårbogen, besøgte jeg hvert år de store europæiske luft– og rumfartsudstillinger i Hannover/senere Berlin, Farnborough og Paris. Det har været vigtigt for at kunne følge og forstå udviklingen på disse spændende områder
I bøgerne om "Flyindustriens udvikling gennem 25 år" Del I og Del II er der søgt givet et indtryk af, hvad der var at se, høre og opleve på disse udstillinger.
Det er jo på de store internationale udstillinger, at virksomhederne præsenterer deres nyheder og fortæller de gode historier om udvikling og visioner. Men det er langtfra alle de spændende projekter, der bliver til realiteter. Derfor er der i større eller mindre omfang efter omtalen af de enkelte udstillinger indsat et "Bakspejl", hvor der er fulgt op på en del af projekterne med en redegørelse for, hvad der siden er kommet ud af dem: succes eller fiasko - eller noget derimellem. På den måde er udviklingen inden for flyindustrien i nogen grad fulgt up to date.
Bent Aalbæk-Nielsen
121,88  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato27 jan. 2016
Udgivet afSaxo Publish
Sprogdan
ISBN pdf9788740473476