Lyt til uddrag
Lyt

Halvfems huller i himlen

Min mor kaldte alt og alle, der så ud til at være alene, for strejfere. Der var både strejfende mennesker, strejfende hunde, strejfende kugler og strejfende sommerfugle. Fjortenårige Pearl bor på forsædet af en gammel bil. Hendes mor Margot bor på bagsædet. Sammen overlever de på en kost bestående af Cheerios og insektspray, kærlighedssange og stjålne cigaretter.
Livet i udkanten af en trailerpark i Florida er råt nok, som det er, men da pastor Rex sætter gang i sit Giv-Gud-Dine-Våben-initiativ, og Eli Redmond kommer til byen, vendes Pearls liv på hovedet. Eli begynder at besøge moderen på bagsædet, og Pearl tvinges ud i verdenen på den anden side af kølerhjelmen.

Halvfems huller i himlen er en fortælling om familie, sammenhold og vold fortalt fra en klarsynet teenagers perspektiv. Igennem Pearls øjne blotlægges Amerikas brutale kærlighedsaffære med håndvåben og dens smertefulde konsekvenser.
"Fremragende." The Guardian "Fuld af sorg og øm sødme ... Et glimt af mennesker, der hver dag synker i til knæene i vores våbenkulturs giftige spild. De er måske Amerikas glemte børn, men efter at have læst denne roman, vil du ikke kunne glemme dem." The Washington Post
206,25  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato13 maj 2019
Sprogdan
ISBN lydbog9788740048933