Læs uddrag
Læs

Ung i gamle dage - Fire vestjyder fortæller

Historiker og forfatter Erik Overgaard Pedersens interview med fire vestjyder, om hvordan det var at være ung i gamle dage?

Hvordan var livet i skolen? Gik hverdagen kun ud på hårdt arbejde på heden, eller var der også plads til fest engang i mellem? Måtte man have noget at gøre med det modsatte køn?

De fire interview viser, at selv om livet var meget anderledes i begyndelsen af 1900-tallets Danmark, så er der alligevel mange tanker og følelser, der går igen fra dengang og til nu.

Erik Overgaard Pedersen (f.1950) er en dansk historiker, oversætter, forfatter og lærer. Erik Overgaard Pedersen er født i Gråsten og er uddannet cand. mag i historie og engelsk fra Aarhus Universitet. Han har desuden erhvervet både en MA og en doktorgrad fra det prestigefyldte Ivy-league universitet Princeton i USA. Erik Overgaard Pedersens interessefelt er bredt, og han har i årenes løb beskæftiget sig med både kolonihistorie, 1960‘ernes amerikanske borgerrettighedsbevægelse, børn- og unges vilkår i Danmark omkring 1910 og 1920 og meget andet. Siden 2009 har Erik Overgaard Pedersen undervist på det danske gymnasium i Flensborg.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal87 Sider
Udgivelsesdato12 jan. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711582893