Sådan bliver vores børn dygtigere

Resultater fra Center for Strategisk Uddannelsesforskning 2010-2016

Sådan bliver vores børn dygtigere giver svar på mange af de spørgsmål, vi som forældre, lærere, pædagoger og politikere stiller os selv om børn og unges trivsel, læring og uddannelse. 

I bogen præsenterer Niels Egelund de væsentligste resultater fra Center for Strategisk Uddannelsesforskning, så vi alle kan finde forskningsbaseret viden om, hvordan vores børn bliver dygtigere. 

Vi ved, hvilken forskel det gør, om børn går i dagpleje eller vuggestue. Vi ved, hvad normeringer betyder for børns udvikling i dagtilbuddet. Vi har fået svar på, hvordan karakterniveauet i 9. klasse er påvirket af klassekvotienterne. Vi ved, at en lille skole ikke nødvendigvis betyder dygtigere elever. Vi har dokumenteret, at alvorlig mobning påvirker elevernes afgangskarakterer. Og vi ved, hvordan vi kan hjælpe vores børn med en god overgang til videre uddannelse. 

Med Sådan bliver vores børn dygtigere i hånden kan vi målrette vores politiske og pædagogiske indsatser, så vi også i fremtiden sikrer de bedste betingelser for, at vores børn bliver så dygtige, som de kan.

140,58  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal141
Udgivelsesdato09 feb. 2016
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771249309