Læs uddrag
Læs

Det er dejligt at være alene

"Det tog lidt tid at erkende, at livet efter en skilsmisse ikke kunne spoles tilbage, at det leves forlæns, og at indse, at det ikke kun var hans skyld, men også min egen.

Jeg er blevet ældre, mere handlekraftig og selvstændig, læs aktiv og stædig, finder mig ikke mere i løgn og manipulation og lader mig ikke så let rive med af medlidenhed og andres luner. Jeg tror, at mange kvinder i min alder bliver nødt til at gøre status og mærke efter, om de har en tålelig tilværelse, om de får omsorg, kærlighed og forståelse, og om der er plads i hverdagen til bare lidt oprør og egoisme en gang imellem."

Annette Engell fortæller om livet som fraskilt efter sit turbulente ægteskab med den tidligere konservative politiker Hans Engell. Bogen udkom to år efter hendes første erindringsbog, der gjorde hende til en kendt og kontroversiel skikkelse for hendes hudløse ærlighed omkring sin eksmands isnende kulde og evindelige løgne. Annette Engell (f. 1946) er en dansk forfatter, foredragsholder og politiker. Hun har siddet i borgerrepræsentationen for Venstre og arbejdet med strategisk planlægning og produktudvikling inden for dansk turisme og i erhvervsjura. Annette Engell har skrevet to erindringsbøger om sit forliste ægteskab med den tidligere konservative politiker Hans Engell.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal186 Sider
Udgivelsesdato24 aug. 2018
Sprogdan
ISBN epub9788726023404