Lyt til uddrag
Lyt

Fordi ilden er vores

Roman i opbrud

En smuk og rystende kærlighedserklæring til en lillesøster. Om opvækst på trods – i provinsen, ude på landet hvor der skulle være så yndig. En roman om at overleve sin familie.

Fordi ilden er vores – er en roman om en søster, der bliver misbrugt, om en mor, der overhovedet ikke er til stede og om en familie, der ikke kan finde ud af at tale om tingene eller i det hele taget være en familie.

Daniel Boysen har selv indlæst ”Ilden er vores” som lydbog.

Anmeldelser af Fordi ilden er vores:

"Daniel Boysen formår i romanen at skabe en meget sanselig oplevelse af at se tingene gennem barnets øjne, men erindret af den knoklede voksne krop." – Anne Skov Thomsen, Nordjyske

"Der fortælles så fint - hjerteskærende, ærligt, forfærdeligt ... Jeg blev meget berørt. Kunne ikke lægge bogen fra mig". – Vibeke Holm Andersen, Bogrummet

"En af de fineste og vigtigste læseoplevelser i tiden." - Trine Malene Midtgaard, Lyrik på Første

"At skrive så smukt, om noget så grimt, er kunst." – Camilla Pejtersen, Kristian F. Møller Boghandel, Aarhus

Daniel Boysens roman er hverken et glansbillede, en ‘what does not kill you makes you stronger’ en tilgang til livet eller en beskrivelse af, hvor uoprettelig en forfærdelig barndom kan være. Den placerer sig midt i det hele og viser sig som en smuk og gribende beretning om at vokse fra og i det rod, man er placeret i. – af Karina Høyer, Litteratursiden.

Om Daniel Boysen:

Daniel Boysen (f. 1986), cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur samt Religionsvidenskab, er en ny stemme i dansk litteratur. Ophavsmand til bl.a. Litterær Lounge, der afholder gratis arrangementer med vækstlagets forfattere (og mere etablerede) på forskellige scener i Aarhus.
166,88  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 mar. 2017
Udgivet afLytteratur
Sprogdan
ISBN lydbog9788771895063