Læs uddrag
Læs

Miss Perfect - Begå fejl du lærer intet af at være perfekt

I Miss Perfect giver fem kendte kvinder deres bud på, hvorfor mange kvinder gerne vil være så perfekte. De optræder i medierne, og de har spændende job, rigtige meninger og ser godt ud. Har de et perfekt liv, og stræber de efter det?
I bogen medvirker kronprinsesse Marys stylist, Anja Camilla Alajdi, forfatter Lotte Garbers, politiker og teolog Ida Auken, sociolog og forfatter Emilia van Hauen og sangerinden Randi Laubek.
Bogen søger at finde ind til selve problemet omkring vores stræben efter det perfekte: Hvor kommer det fra? Hvad fører det til? Og hvad kan vi selv gøre ved det? På tv ser vi kvinder, som er smukke, handlekraftige og succesrige, og bladene viser perfekt stylede hjem, som vi tror, at vi selv kan få, hvis vi bare tjener penge nok. Men det
perfekte liv har en bagside, for perfektionister har en langt større risiko for at få et liv, der langtfra er perfekt. De ser selv små fejl som katastrofer. De har en mindre fleksibel forståelse af tingene, derfor har de sværere ved at klare forandringer.

„Vi vil gerne have styr på det hele. Så er der ikke nogen, der kan sætte fingeren på noget. Men jeg tror bare ikke på det. Der er ikke nogen, der kan leve op til det. Jeg synes, jeg er god til at kende
mine begrænsninger. Jeg tror, jeg har givet op på den der med at være perfekt." Anja Camilla Alajdi
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal128 Sider
Udgivelsesdato02 nov. 2010
Sprogdan
ISBN epub9788711417294