Læs uddrag
Læs

Jagten - Branden, Sort Læseklub

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Jagten er en alvorlig, vigtig og medrivende serie om livet, når det er svært. Men det er også en varm og vedkommende fortælling om venskaber, forelskelse og om det at starte forfra. Der er masser af handling, tempo og spænding.

Jagten er skrevet af den velrenommerede børne- og ungdomsbogsforfatter Anne-Marie Donslund. Bøgerne i serien kan læses uafhængig af hinanden.

I virkeligheden hedder Johanne slet ikke Johanne. Og hendes bror, Christian Eriksen, har valgt sit navn efter fodboldspilleren af samme navn. De er på flugt fra deres voldelige far, og mens de jagter et nyt liv, jagter faren dem. Lykkes det dem nogensinde at blive fri?

MOR," råber Christian inde fra soveværelset. "MOAR," skriger han.
Det er først da falckmændene løfter hende op på båren, at hun vågner.
Hun glipper med øjnene og råber fars navn og klynker, at han ikke må slå
hende ihjel.
Falckmændene kigger på hinanden. Så siger de, at de nok skal passe på
hende, at hun ikke skal være bange, at hun er faldet om og skal på
sygehuset.

Sort Læseklub
Jagten er henvendt til læsere fra 13 år og udkommer i serien Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Med et lix-tal på 19 og et indhold og udtryk, der retter sig mod de lidt ældre læsere, er serien også velegnet til unge, ikke så stærke læsere.

Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på laeseklub.alinea.dk. Ud over frilæsning, egner bogen sig godt til litteraturarbejde i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal160 Sider
Udgivelsesdato01 aug. 2018
Sprogdan
ISBN epub9788723536648