Kærlighed oppefra

Lydbog
 
58,80  DKK
At kærlighed er svært, er ikke nogen hemmelig¬hed. Men der er faktisk noget, du kan gøre ved det. Denne bog er en kærlig og konkret guide til, hvordan du skaber det parforhold, du ønsker dig.
Mange af os bøvler med kærligheden, men de færreste af os er bevidste om, hvorfor vi gang på gang ender i konflikt i stedet for i det forhold, vi ønsker os. "Kærlighed oppefra" giver dig værktøjerne til at forstå, hvad der er svært for netop dig i kærligheden, og hvordan du kan bruge den viden til at opnå det, du drømmer om i kærlighed.
Med afsæt i OPPE-teorien hjælper psykolog Mette Holm dig til at anvende den metode, hun har brugt i sit eget kærlighedsliv. Du lærer at få øje på og gøre dig fri af de usunde mønstre, som vi hver især ubevidst bærer med os i kærlighedsrelationen, og du lærer, hvordan du lægger dem bag dig og bevæger dig videre.
Bogen er til dig, der bøvler med kærlighed og gerne vil tage styringen i dit eget kærlighedsliv, hvad enten du er single, i et parforhold, netop kommet ud af et forhold eller igennem en skilsmisse. Metoden bliver serveret kærligt og så enkelt, at du kan tage den ud af bogen og gøre den til en indgroet del af din tilgang til kærligheden. Mette Holm er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsbloggen Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv¬kærligt boost til 80.000 følgere.
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jan. 2022
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN lydbog9788726956399
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu