Lyt til uddrag
Lyt

En forfærdelig mand - fra Rocker til Bedemand

’En Forfærdelig Mand – fra Rocker til Bedemand’ er en tankevækkende skildring uden moraler. Det er en autentisk og rå fortælling, der tager læseren med ind i Danmarks lukkede fængsler, bagom den organiserede bandekriminalitet og et korrumperet og følelsesforladt menneske - og ud igen på den anden side. Lad det være sagt med det samme, ’En Forfærdelig Mand – fra Rocker til Bedemand’ er ikke endnu en rocker-bog, snarere et underholdende kriminalpolitisk hold kæft og tænk-bolsje.

Hvis man er nysgerrig omkring bander og bandemiljøet, men er ved at være træt af højglanspolerede rockerbøger med selvforherligende skønmalerier af asociale, perfide og ultravoldelige psykopater kan ’En Forfærdelig Mand – fra Rocker til Bedemand’ sagtens læses som et tiltrængt alternativ.

Læseren får ikke bare en frit fra leveren indføring i Hells Angels uden filter, herunder - direkte fra hestens egen mule - bandens professionelle og systematiske brug af psykisk og fysisk vold. De får også en chokerende indfø-ring i hykleriet og det perfide menneskesyn, der fastholder det omgivende samfund i angst og selvcensur. En sort i sort verden, hvor alle involverede er sig selv nærmest og rehabilitering en underforstået morsomhed.

Men bandekriminalitet er kun en biting i bogen, nærmest en underforstået konsekvens af et langt og barmhjer-tighedsløst levnedsforløb, der skildres usentimentalt og uden følelsesmæssig medklang. Hvor vi følger Lars Jensen fra barn til voksen. Fra offer til gerningsmand.
179,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato03 sep. 2015
Sprogdan
ISBN lydbog9788711474877