Mackie's Pizza - Pizzakongen

Inkl. CD: Best of 1989-2011 + AGF-sangen til Fredensvang

Dette er en bog om Mackie’s Pizza & Cantina i hjertet af Aarhus. Det var en Hard Rock Café, længe før begrebet var kendt i Danmark. Igennem mere end tredive år har tusinder og atter tusinder af århusianere og turister været forbi restauranten, som i dag nærmest har kult-status i byen. Restaurantens karismatiske dansk-engelske ejer hedder Michael John Lee, kaldet Mickey Lee og ’Pizza-kongen’. 
 
I Aarhus ved man godt, hvem Mickey Lee er. Han er ikke til at komme uden om, og han har gennem årene blandet sig i hvad som helst med læserbreve i de lokale aviser. Mickey Lee har forstået at markedsføre sig selv og sin gourmet pizzarestaurant på en sådan måde, at restauranten er en af Aarhus’ mest besøgte spisesteder. Restauranten, med al dens inventar, er ligesom en stor farverig krop, og denne krops sjæl er Mickey Lee. 
 
Igennem bossen selv, anekdotefortælleren Mickey Lee, får vi historierne bag nogle af de mange spændende og fascinerende klenodier og kitsch-genstande, som Mackie’s Pizza & Cantina er fyldt med overalt. Og gennem Mickeys egne ord, får vi også et indblik i, hvilken personkarakter, der gemmer sig bag denne mand, som byen enten elsker at elske eller elsker at hade. 
 
En ting er i hvert fald helt sikker, Mickey Lee er ikke kedelig, og han har evnet at være med, hvor tingene sker. 
 
Aarhus er blevet lidt mere festlig og farverig af denne zigøjner-indvandrer fra Blackpool. 
217,87  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal256
Udgivelsesdato18 apr. 2012
Udgivet afLemuel Books
Sprogdan
ISBN trykt bog9788792500250