Om forfatteren

Peter Jensen er cand.it fra IT-Universitetet i København med speciale i design, kommunikation og medier. Han har desuden en bachelor i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

Peter arbejder professionelt som art director, grafiker, illustrator, designer m.m. Han har arbejdet med både webudvikling, flash-design, DTP, 3D samt koncept- og spiludvikling. Peter har også skrevet iPad-bogen, Office 2011 til Mac og bøgerne om styresystemet i Mac, Mac OS X Lion og Mac OS X Mountain Lion.

Læs uddrag
Læs

Lektor Jensens optegnelser

Lektor Jensens optegnelser henvender sig til læsevante voksne. Afsnittet med den sigende titel "Upædagogiske betragtninger" er en nøgtern beretning fra det danske uddannelsessystem. Som kønsmoden person i tiden før og efter 1968 har forfatteren også noget at fortælle om kærlighedsforhold. I afsnittet "Folkeoplysning og propaganda" opregnes en stor del af velfærdsstatens problemer. De følges op af effektive løsningsforslag, som dog må antages at være for logisk indlysende til at kunne realiseres. Desuden har bogen oplysende afsnit om trosspørgsmål samt henvisninger til stor litteratur og musik.
118,50  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal328 Sider
Udgivelsesdato08 nov. 2021
Udgivet afBooks on Demand
Sprogdan
ISBN epub9788743066118