Læs uddrag
Læs

Kort & godt om TILKNYTNING

Hvad er tilknytning? Hvordan skaber man tryg tilknytning hos børn?

Små børn har behov for tæt og vedvarende kontakt til få, stabile voksne. Det lægger grunden til, at børn udvikler sig til livsduelige voksne med gode og trygge relationer til andre mennesker.

Alligevel er der brug for større fokus på, hvordan vi som forældre og samfund giver tilknytningen og vores børn bedre vilkår. Særligt i en hverdag, hvor børn kommer i institution tidligere og tidligere, hvor der er få voksne – og hvor alle er mere stressede end nogensinde før.

Tilknytningsteorien er omdrejningspunktet i stort set al international forskning om børn og unge. KORT & GODT OM TILKNYTNING handler om, hvordan man kan omsætte denne forskning til praksis. Bogen gennemgår tilknytningsteorien og dens udvikling – og giver læseren vigtig viden og konkrete redskaber til at fremme børns trygge tilknytning i hverdagen.

Bogen henvender sig til alle, der har med børn at gøre: forældre og familie, pædagoger, lærere og alle de andre professionelle, der arbejder med børn.

Om forfatterne:
Niels Peter Rygaard er psykolog og underviser og rådgiver professionelle, forvaltninger og beslutningstagere i arbejdet med anbragte og adopterede børn og unge. 
Pernille Darling Rasmussen er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og er tilknyttet Center for Evidensbaseret Psykiatri som seniorforsker.
210,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal120
Udgivelsesdato25 okt. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771588408
ISBN epub9788771588415