Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Kærlighedens pris

Den største og smukkeste gave, man kan give en anden person, er kærlighed, om det er som en, man elsker, som en ven, familie eller den eneste ene, så er kærlighed noget særligt. Men den kan også havde en pris, og er man klar på at betale den, når det kommer til stykket. Marias kærlighedsliv er kommet langt fra en, som gemte sig bag en busk til nu at vente et barn med fyren, som hun har levet flere liv med og er skæbnebestemt til at være samme med. Maria og Dargos liv og fremtid er dog ikke en dans på roser. Men har den nogensinde været det? Maria lærer sammen med sine venner flere hemmelighed fra fortiden, og samtidig er de nødt til at forberede sig på fremtiden, som både byder på at åbne den magiske verden mere for mennesker, en krig, som er på vej, et barn og et løfte, som vil ændre alt for dem og mange andre.

Uddrag af bogen 
Hun kunne høre stemme råbe op udenfor, hvilket gjorde, hun gik hen og prøvede at åbne døren, men desværre var den låst, hun bankede på døren, men ingen kom. Hun overvejede, hvor længe mon hun skulle vente her inden, hvad der mon skete med hendes familie, med David, med de andre Yukionna, imens hun forsatte med at lede. Hun følte, hun var nødt til at gøre et eller andet, før situationen blev værre, og bedst som hun tænkte det, lagde hun mærke til røgen, som kom ind som kom fra under døren. Huset var i brand.           

Om forfatteren 
Christina Ramskov (f. 1989) kommer fra Hjallerup, men bor i øjeblikket i Rødovre. Hun er ordblind, men har ikke ladet det begrænser drømmen om at blive forfatter. Kærlighedens pris er den ottende bog i samme serie.
217,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal426
Udgivelsesdato23 aug. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775750030
ISBN epub9788775750641
ISBN lydbog9788775755097