Lyt til uddrag
Lyt

Det er et fucking eventyr!

Med DNA-forskeren på sporet af mennesket

PRIX AUDIO-vinder 2021 i kategorien "Årets lydbog".

Det er et fucking eventyr! er produceret direkte til lyd – DNA-forskeren og eventyreren Eske Willerslev fortæller selv, og Karsten Pharao har indtalt rammen om historien. 

Eske Willerslev har om nogen været med til at kaste nyt lys over menneskets historie og vandringer ud over kloden. Her tager han os med på rejser til bl.a. Sibirien, USA og Kasakhstan, rejser der både har formet ham som menneske, og som har ledt til ekstraordinære videnskabelige opdagelser. Eskes liv er ikke gået stille for sig. Fra barnsben har en særlig drivkraft ført ham videre – fra dårlig i skolen til pelsjæger i Sibirien til international eliteforsker. Hans rejseberetninger starter i de helt unge år og handler om længslen efter et andet liv, om at træde ud i det ukendte og konstant at udfordre sig selv personligt og professionelt og skubbe til grænserne for det mulige både mentalt og fysisk. Undervejs har der været korsveje, og Eske fortæller om, hvordan han mere end én gang har været helt derude, hvor han har set døden i øjnene, og han har haft oplevelser, der rejser spørgsmålet, om der er mere mellem himmel og jord. 

Det er et fucking eventyr! handler om at drages af udfordringer og beruses af nye opdagelser, når verden åbner sig, og man er fuldt ud i live. Tag med på eventyr, og lad dig opsluge af en anderledes lydfortælling, der er produceret direkte til dine ører.

150,00  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato03 feb. 2021
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788702308891