Om forfatteren

Peter Jensen er cand.it fra IT-Universitetet i København med speciale i design, kommunikation og medier. Han har desuden en bachelor i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

Peter arbejder professionelt som art director, grafiker, illustrator, designer m.m. Han har arbejdet med både webudvikling, flash-design, DTP, 3D samt koncept- og spiludvikling. Peter har også skrevet iPad-bogen, Office 2011 til Mac og bøgerne om styresystemet i Mac, Mac OS X Lion og Mac OS X Mountain Lion.

Download pdf
Download uddrag

Godt i gang med Excel 2011 til Mac

Det du skal vide for at kunne bruge Excel på din Mac Her kan du let finde det, du skal vide for at lave bedre regneark på din Mac. Dette er guiden til dig, som har brug for at arbejde med tal eller bare at organisere informationer på en logisk og overskuelig måde. I e-bogen lærer du Excel til Macs brugerflade og de grundlæggende funktioner at kende. Du bliver også instrueret i at løse mere avancerede opgaver som fx at bruge betinget formatering, anvende formler og oprette forskellige typer diagrammer. E-bogen kan bruges af både nybegynderen, der gerne vil hurtigt i gang med at bruge Excels regneark på sin Mac, og den mere rutinerede Excel-bruger, der vil lære om de nye funktioner og muligheder.
85,31  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal68 Sider
Udgivelsesdato29 feb. 2012
Sprogdan
ISBN pdf9788778530882