Om forfatteren

Peter Jensen er cand.it fra IT-Universitetet i København med speciale i design, kommunikation og medier. Han har desuden en bachelor i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

Peter arbejder professionelt som art director, grafiker, illustrator, designer m.m. Han har arbejdet med både webudvikling, flash-design, DTP, 3D samt koncept- og spiludvikling. Peter har også skrevet iPad-bogen, Office 2011 til Mac og bøgerne om styresystemet i Mac, Mac OS X Lion og Mac OS X Mountain Lion.

Fem års litteratur 2015-2019

Fem års litteratur 2015-2019 præsenterer den nyeste dansk litteratur. Antologien indeholder en bred vifte af genrer og litterære udtryksformer af såvel debuterende som etablerede forfattere.

I bogens introduktion peges der på en række interessante fællestræk i teksternes form og indhold. Introduktionen giver mulighed for at læse antologiens tekster i mange forskellige sammenhænge. Til alle antologiens tekster er der grundige arbejdsspørgsmål, som lærere og elever kan benytte som inspiration til arbejdet med tidens nyeste litterære stemmer.
Antologien henvender sig til alle med interesse for den nyeste tids litteratur og er særlig velegnet til undervisning i dansk på de gymnasiale ungdomsuddannelser.
387,50  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal237
Udgivelsesdato12 okt. 2020
Sprogdan
ISBN trykt bog9788761698834