Super Sasja og katten

Super Sasja og katten.
Det er midt om natten.
Sasja hører en høj lyd.
Hvor kommer den lyd fra?

Kirsten Ahlburg er klar med en ny serie letlæsningsbøger. Hovedpersonen er Super Sasja, der bor sammen med sin far. Sasja er egentlig bare en helt almindelig pige, men hendes venner siger hun er Super Sasja. Så derfor tør Sasja godt gå alene ud i haven midt om natten, da hun hører en underlig lyd derudefra.

Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og “serierne i serien” har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de erfarne forfattere Per Østergaard, Carsten Flink, Marie Duedahl og Kirsten Ahlburg. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen og Anja Gram.

Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk.

Billebøgerne er udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt er bøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord og sætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne så relevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgende aktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne – og virker befordrende på læselysten.

224,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal28
Udgivelsesdato29 aug. 2017
Udgivet afTurbine
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740616231