Fødsel ind i en gylden kultur

Dette er en eventyrlig beretning om en gylden kultur på Jorden, som har været slettet af bevidstheden i millioner af år. Vi lever i en tid, hvor der bliver født mange kærlige og vise livsstrømme, som kan have stor glæde af denne fortælling om, hvordan starten på livet formede sig i en gylden kultur, som en forberedelse til at disse gyldne kulturers opbyggere igen træder frem som gyldne livsstrømme fra det indre, for at bane vejen for en hel ny kulturs komme.  

Bogen indeholder skønne beskrivelser af fødsler under vand, den første tid i hængekøjer under træernes kroner, og de første leveår, hvor friheden, uafhængighed af forældrene, selvstændig udvikling og enhed med naturen er det gyldne grundlag for hele livet. En bevidsthedsrejse for alle som er i udvikling med sig selv og den gyldne unge, JEG ER, i det indre, som vil elske denne bog og juble og vokse herved.  

Bogen giver et dybt indblik i menneskets potentialer og hvilken bevidsthed der ligger til grund for udviklingen af en gylden kultur, som er afhængig af, at det indre og det ydre gives de rette betingelser lige fra undfangelsen, gennem fostertilværelsen, fødslen og de første leveår.

192,50  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal258
Udgivelsesdato28 nov. 2018
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797099902