Grib journalistikken

– metoder og redskaber

Grib journalistikken er en bog til alle, der har lyst til at forstå og lære den journalistiske metode, der i dag ikke kun bruges af journalister, men også af faglige formidlere og kommunikationsfolk. 

Malene Bjerre og Helge Kvam leverer en engageret indføring i alle de klassiske journalistiske emner som interview, kilder, fortællemodeller, journalistisk sprog og genrer.

Bogen er fyldt med konkrete eksempler hentet fra trykte aviser, netmedier og sociale medier og beskriver udviklingen af de klassiske nyhedskriterier i en moderne medievirkelighed. Grib journalistikken giver dig råd om, hvordan du formidler journalistisk og guider dig i tænkefasen, skrivefasen og rettefasen.

Begge forfattere er mangeårige undervisere på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Malene Bjerre er journalist med en uddannelse som cand.mag. og en tillægsuddannelse i journalistik og er i dag ansat som mediekonsulent i folkekirken. Helge Kvam er uddannet journalist og har bl.a. tidligere arbejdet i Røde Kors som pressechef.
304,69  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal260
Udgivelsesdato26 jun. 2020
Udgivet afDjøf Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788757445275