Om forfatteren

Linda Castillo is an American author of novels including the New York Times bestselling Kate Burkholder series, which are a crime thrillers set in Amish country. She has also written numerous romance and romantic suspense novels.

Castillo is the recipient of awards including the Daphne du Maurier Award, the Holt Medallion, and a nomination for the RITA.

Castillo grew up in Arcanum, Ohio. She lives in Texas with her husband.

Lyt til uddrag
Lyt

Døden venter

The dead will tell er sjette bog i Castillos amishserie med den tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson. 

 Linda Castillo har nu fået fat i de danske læsere – med god grund. Hun er en krimiforfatter på niveau med Karin Slaughter. Når folk kommer i gang, er de vilde med hende, og det at hendes krimier giver et tankevækkende indblik i det lukkede amishsamfund, bidrager med et ekstra twist.  

Alle i Painters Mill ved, at det spøger ved den forladte Hochstetler-gård. Spøgelseshistorierne kender alle, men ingen ved, hvad der egentlig skete den forfærdelige nat for 35 år siden, hvor en amish-far og hans fire børn omkom – og hans unge kone forsvandt sporløst. 

Da politichef Kate Burkholder bliver tilkaldt til et dødsfald, der umiddelbart ser ud som et selvmord – en mand findes hængt fra loftet i sin lade – peger beviserne hurtigt på, at der snarere er tale om et mord. Kate begynder at følge et svagt spor, som trækker hende i retning af den tragiske hændelse for 35 år siden.  

På privatfronten er Kate flyttet sammen med politiefterforsker John Tomasetti, og for første gang i lang tid er hun lykkelig. Deres nufundne lykke slås i stykker, da en af de mænd, der var ansvarlig for mordet på Tomasettis familie fire år tidligere, frifindes.  

Da endnu en mand findes død, opdager Kate en forbindelse, som sender efterforskningen i en retning ingen havde kunnet forudse, og som afslører en skræmmende sandhed, der strækker sig langt tilbage i tiden, og som rammer dybt ind i kernen af Painters Mill.  

“Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.”  – Politiken
113,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave3
Trykt sideantal368
Udgivelsesdato14 maj 2019
Udgivet afHr. Ferdinand
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740051971
ISBN lydbog9788793323308