43kr

EPUB

Undervejs

Af Dorthe Emilie Røssell

Undervejs er en samling autentiske fortællinger om oplevelser fra mine rejser og møder med mennesker.

Om forfatteren:
Dorthe Emilie Røssell
Født 1934. Pensioneret bankassistent. Forfatter, digter, foredragsholder, billedkunstner. Har deltaget i forfatter- og skrivekurser på ASK og Testrup Højskoler. Deltaget i tegne-/malekurser på Kunshøjskolen på Ærø og Vestjyllands Højskole, samt hos private kunstnere.

Dorthe Emilie Røssell
Bibliografi:
"Jeg brød et løfte", 2007 
- Barndomserindringer 
fra besættelsestiden
"Lusitania", 2010 
- digtsuite
"Om et øjeblik", 2010 
- digte
"Et strejf af rosmarin" 2011 
- roman

Medvirker i:
"Antologi 2006 - flyv om 
nødvendigt", 2007 
- digte
"Ordløst", 119 digtere, 2008 
- Lyrikgruppen, 
Dansk Forfatterforening
"Fra Liv til Liv", 2009 
- antologi
"Natten jeg aldrig glemmer", 2010 
- antologi

Sider: 69 Sider

Udgivelse: 2012 Marts

ISBN: 9788792875228

e-handelsfonden


Gratis levering over 399kr

Når du køber for 399 kroner eller mere, er fragten gratis hvis du vælger at få din pakke leveret med GLS

100 % genbrugspapir

Alle vores produkter er med til at bevare og udvikle skovområder

Gå ikke glip af de gode tilbud

Få vores nyhedsbrev og få de gode tilbud, rabatkoder og spændende nyheder