Tab dig & Lev sundt på budget

Tab dig, og lev sundt på budget indeholder en masse brugbare og overskuelige redskaber til at spare på madbudgettet, samtidig med du lærer, hvordan du fortsat kan tilberede sunde, lækre og mættende måltider.   
Bogen indeholder 66 nye MK opskrifter og en 8-ugers madplan, som løber fra mandag til fredag. Opskrifterne er lavet efter MK principperne. Principper, som Michelle har udviklet på baggrund af sin uddannelse fra Idræt og Human ernæring fra Universitet og ikke mindst fra de over 100.000 mennesker, der har deltaget på en MK camp. Mennesker, som har givet Michelle et unikt indblik i, hvor folks primære udfordringer i forhold til kostvaner ligger. Ikke mindst med henblik på, at kostændringerne bliver holdbare, og man ikke lider afsavn.   Bogen har til formål at gøre det så let og overskueligt som muligt for dig at få gang i de sunde vaner. Den indeholder derfor også indkøbslister til ugens måltider, som tager højde for at nedsætte madspild og ekstra udgifter.   
Bogen indeholder også QR-koder til nogle opskrifter, så du kan komme med Michelle i køkkenet, hvor hun hjælper dig gennem nogle af opskrifterne. 
Er du glutenallergiker, kan du sagtens følge de slankende opskrifter.
202,31  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal272
Udgivelsesdato21 dec. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797429709