Sommerhuskogebogen

200 opskrifter & 100 % sommer

"200 opskrifter & 100% sommer– kogebogen til alle der elsker stemningen af sommerhus og smagen af sommer. 

Sommerhuskogebogen er en hyldest til sommerlivet. 

Her er opskrifter og fif til alle døgnets måltider, fx salater, is, drikke, desserter, brød, kager, fisk og alt godt til madkurven. 

Fra kok Søren Gerickes forord: “Det er om sommeren, at vi oplever maden. For så vælter det op af jorden med eventyrlige råvarer – mange af dem koster endda ikke noget. Og i ferien har vi tid til at tilberede og spise maden sammen med venner, familie, naboer, børn og voksne. Vi slapper af, genoplader batterierne, nyder maden og pludselig går solen ned.”

Dorthe Studsgarth har samlet, udviklet og afprøvet opskrifterne gennem et langt køkken- og sommerhusliv. Hun er forfatter, journalist og retoriker. SOMMERHUSKOGEBOGEN er fyldt med godt humør, inspiration, ideer og nydelse uden at give præstationsangst. Her er man i gode hænder og godt selskab. 

SOMMERHUSKOGEBOGEN hårdt bind, praktisk læsesnor og indbydende layout. Udgangspunktet for kogebogen er al den friske og sunde mad, der gror i den danske sommermuld, men bogen tager højde for, at det kan være mere realistisk at skaffe en vandmelon end en bakke jordbær i det danske sommerland. "
242,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal281
Udgivelsesdato09 aug. 2022
Udgivet afPabulum
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799408603