Skyggesidens facetter

Med en opvækst, der i dag ville trække store overskrifter i medierne på grund af den ekstreme vold og omsorgssvigt i hjemmet, fik jeg det dårligst mulige afsæt i livet. Denne selvbiografi tager dig gennem mit omskiftelige og spændende livs rutsjebaneture. Jeg var godt på vej ind i en kriminel løbebane. Den eneste form for omsorg fra mine forældres side var, når de valgte ikke at straffe mig. Min far var alkoholiker, min mors alkoholforbrug var jeg mere i tvivl om. Fælles for dem begge var dog, at hænderne sad meget løst. En enkelt begivenhed ændrede mit liv. Det var, da jeg mødte min kone og hendes forældre. Her fandt jeg den støtte og omsorg, jeg manglede. Efter mange år med mange spændende karriereskift, daglige udfordringer, glæder og nedture endte jeg i endnu et helvede – denne gang i et psykisk helvede.       

Uddrag af bogen 
Hoveddøren fløj op, og ud ad døren kom fars knytnæve. Han ramte mig direkte i ansigtet, jeg blev kastet baglæns og ramte terrazzogulvet i opgangen, hvorefter far brølede: ”HVOR ER DEN!” Da jeg ikke vidste, hvad han talte om, fik jeg endnu et par knytnæveslag og blev sendt ind på mit værelse med stuearrest og ingen skolegang den uge. Jeg lærte med tiden mig selv at undertrykke alle følelser og blokere for smerten, hvilket bare gjorde mor mere hysterisk, når hun tævede mig, og jeg ikke sagde et kny. Og far øgede antallet af knytnæveslag blot for at få en reaktion.           

Om forfatteren 
Per Grann-Sommer (f. 1959) er opvokset i Virum med en alkoholisk far og en følelsesmæssigt fraværende mor. Han har flere uddannelser bag sig, bl.a. elektriker. En uddannelse, han gennemførte i 2007 med høje karakterer på trods af en alvorlig blodprop i hjernen. Per arbejdede som elektriker frem til 2018, hvor han gik ned med arbejdsrelateret stress og PTSD.
219,33  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal299
Udgivelsesdato21 okt. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775757558