iPhone – iOS 9

Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
Alt det du kan med din iPad
En iPad er et fantastisk værktøj. Verdens mest populære tablet rummer uanede muligheder, og de fleste af os får aldrig udnyttet det fulde potentiale. Derfor har vi lavet denne bog som garanti for, at du får mest muligt ud af din iPad. Den komplette guide viser dig alle de smarte funktioner og sikrer, at du ikke spilder tid på omveje og frustrationer. 

For en iPad er ikke bare en tablet, som du kan bruge til at surfe på nettet. Den er i lige så høj grad et mobilt kontor, en underholdningsmaskine, et onlinebibliotek, et filmredigeringsværktøj, et musikstudie og meget mere. 

Få inspiration til fantastiske apps og lær at bruge dem uden besvær. Vi viser dig hvordan din iPad arbejder sammen med din computer og smartphone. Du lærer nemt at lave backup af dit fotobibliotek og andre vigtige filer samt hvordan du børnesikrer iPad'en. 

Du lærer også om splinternye funktioner i den seneste udgave af iPad'ens styresystem, iOS 9, som lader dig arbejde med flere apps på én gang på skærmen. Opdateringen til iOS 9 er helt gratis og bliver gennemgået i bogen.

Det hele formidles igennem letforståelige og illustrerede vejledninger med én guide per side. I stedet for at læse bogen fra ende til anden kan du altså også bruge den som et overskueligt opslagsværk.
Udgave1
Trykt sideantalN/A
Udgivelsesdato26 nov. 2015
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778537461
ISBN pdf9788778537478
ISBN epub9788778537485
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu