Om forfatteren

Lars Ljungqvist er uddannet cand. oecon. og merkonom med IT. Som underviser på HG på Handelsskolen Silkeborg fik han til opgave at undervise eleverne i grafisk præsentation. Han ville gerne lave billedbehandling med eleverne, men skolen havde ikke råd til Photoshop. Løsningen blev GIMP. Noterne fra undervisningen var lidt for gode til at smide ud, så forlaget Libris blev kontaktet, og de sagde ja til at udgive noterne.

Til dagligt arbejder Lars dels som webmaster og webudvikler, dels som IT-underviser. Han er gift, har en dreng og bor i Aarhus.

Kommentarer, ønsker til nye emner eller andet vedrørende bogen her kan rettes enten til forlaget eller til Lars via LinkedIn.

Informatik B

Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar.

Den digitale udgave af denne titel indgår i fagpakken til informatik

Dyk ned i blandt andet programmering, interaktionsdesign, databaser, it-sikkerhed, billeder og lyd, digital  markedsføring og virksomheders it-systemer.

Informatik B bygger oven på Informatik C, 2. udgave. Den dækker kernestoffet og en del af det supplerende stof på STX, HHX og HTX.

Kapitlerne indeholder mange praktiske eksempler og øvelser. Vejledende løsninger til øvelserne findes på prx.dk/InformatikB.

Forventet udgivelsesdato for den trykte bog: Til skolestart.
Den digitale udgave kommer i fagpakken sidst i juni.

404,69  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal164
Udgivelsesdato10 sep. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788729007555