Om forfatteren

Thomas Jaskov arbejder som Search Engine Marketing Specialist hos Jaskov Consult ApS. Han har arbejdet med søgemaskinemarkedsføring siden 2006, på flere platforme, herunder Google AdWords, Microsoft Bing Ads og Yahoo! Search Marketing. Han er certificeret Google AdWords Qualified Individual og Microsoft Bing Ads Accredited Professional. Thomas har erfaring som specialist i søgemaskinemarkedsføring fra flere reklamebureauer, hvor han både har undervist i Google AdWords teori og praksis, og haft ansvaret for nogle af Danmarks største og mest komplekse Google AdWords og Microsoft Bing Ads konti. Derudover har Thomas også erfaring som underviser fra IBC, International Business College, Kolding, hvor han har undervist voksenhold og kursister i blandt andet Google AdWords og Google Analytics.

Thomas er uddannet Cand.negot fra Syddansk Universitet (1996-2002), hvilket han har suppleret op med en Master i IT, i Interaktionsdesign og Multimedier fra IT-Universitetet i København (2008-2010). Han har tidligere arbejdet for større IT-virksomheder såsom IBM og Dell.


Thomas er født i 1977. Han bor med sin kone og deres lille datter i København.

Læs uddrag
Læs

Godt i gang med Google AdWords

Google AdWords er verdens største online markedsføringsværktøj, og det kan være en enorm hjælp til dig, som ønsker at udvide sin kundebase – det er den ultimative måde at målrette sin markedsføring uden at prisen eksploderer. 

For mange virker det dog som en uoverkommelig opgave at gå i gang med online markedsføring – men det behøver det bestemt ikke at være. Med dette hæfte i hånden får du en trinvis indføring i alt det basale: hvordan du opretter en konto, hvordan du skriver en fængende online annonce og hvad du bruger en søgeordsliste til. Men du bliver også introduceret til mere avancerede funktioner, som hjælper dig med at optimere dine annoncer mest muligt.

Google AdWords indeholder enormt mange muligheder, og med dette hæfte kommer du hurtigt i gang. 
129,00  DKK
Køb trykt bog
Inkl. online adgang
99,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato02 jun. 2014
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778535832
ISBN epub9788778535856