Facebook for alle – Få mere ud af dit sociale liv på nettet

Køb trykt bog
Inkl. online adgang
129,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
99,00  DKK
Hvis det er dit første møde med Facebook, hjælper vi dig godt i gang. Du bliver guidet gennem alt, lige fra hvordan du opretter en profil og finder venner til hvordan du skriver din første statusbesked og kommunikerer på Facebook ved brug af chat, private beskeder, grupper og begivenheder.

Er du i forvejen en erfaren bruger, kan du her finde tips til, hvordan du kan optimere din brug af netværket. Vi ser på hvordan du får bedre kontrol over din profilside, hvordan du sikrer dine personlige oplysninger, og hvordan du kontrollerer, hvem der kan se dit indhold. Vi kommer rundt om brugerfladen, sikkerhed og Facebooks sorterings- og blokeringsfunktioner. Du får et væld af gode råd om, hvordan du kan færdes trygt og godt på Facebook – samtidig med du har det sjovt.

En af grundstenene ved Facebook er det sociale – altså kommunikationen mellem mennesker. Hæftet giver dig gode råd og tips til hvordan du kommunikerer med dit netværk. Vi ser både på de skrevne og de uskrevne regler, og på hvordan du kan blokere for uønsket indhold – og hvordan du undgår at dine venner blokerer dig.
Udgave1
Trykt sideantal96
Udgivelsesdato31 maj 2018
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778539403
ISBN pdf9788778539410
ISBN epub9788778539427
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu