Læs uddrag
Læs

Valdemarsro - Aftensmad

Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest.

Valdemarsro er Danmarks største mad og livsstilsblog. De velsmagende retter fra Valdemarsro er særligt kendt for at være nemme at gå til, og de er blevet til livretter hos rigtig mange læsere.

Nu har Ann-Christine Hellerup Brandt, der står bag Valdemarsro, lavet den ultimative kogebog fyldt med over 200 skønne opskrifter til aftensmåltidet. Det er mad, som danskerne elsker. Man får alle familiens livretter, lige fra de populære one pot pastaopskrifter til skønne retter fra både det indiske, mellemøstlige og asiatiske køkken samt sidst, men ikke mindst, selvfølgelig også mange gode klassiske danske opskrifter. Derudover er der en samling skønne salater, dressinger, kartoffelretter og saucer i bogen.

Idéen til kogebogen opstod, da Ann-Christine Hellerup Brandt havde et ønske om at lave en bog med alle sine middagsopskrifter samlet et sted. En bog, der giver læseren mulighed for at skabe et rum, hvor man kan være offline, når man laver mad i køkkenet, alene eller sammen med børnene. En bog, som giver et andet overblik samt inspiration, når man kan sidde afslappet i sofaen og bladre i bogen. Måske et lidt paradoksalt ønske fra Danmarks største madblogger, som bruger nettet og alle SoMe-platforme til dagligt i sit professionelle arbejde, men Anne-Christine Hellerup Brandt har også fået mange henvendelser fra sine læsere, som har efterspurgt en kogebog med hendes lækre opskrifter.
280,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal368
Udgivelsesdato05 sep. 2019
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740053388
ISBN epub9788740057966