Læs uddrag
Læs

Vi var engang på Lodsoldermandsgården

Når jeg ikke blev helt ødelagt af at være så meget i vejen for en alkoholiker, var det først og fremmest, fordi den basale tryghed var tilbage i mit liv: Storfamilien og Lodsoldermandsgården. Følelsen af at høre til. Her havde jeg ret til at være. Jeg ved, at mine fætre og kusiner havde det på samme måde. Lige meget hvor forvirrende, besværligt og kaotisk vores hverdagsliv formede sig, så havde vi et helle på Lodsoldermandsgården, hvor vi også havde hinanden. 

Kommer man sejlende med færgen til Rørvig, er Lodsoldermandsgården noget af det første, man ser. Den ligger gul og rød på havnen og minder om gamle dage. Dengang kom malerne kom til Rørvig for lysets skyld. Med malerne kom digterne, og med dem komponisterne. Denne bog handler om det liv, som blev levet på den godt 300 år gamle gård fra 1940 til 1970. Den handler om de mennesker, der boede på gården, og de der besøgte den.  

Forfatter og historiefortæller Susie Haxthausen har før skrevet romaner og fagbøger. Dette er en erindringsbog fuld af anekdoter og portrætter af mennesker, der har haft betydning for det kunstneriske miljø i Danmark.
233,44  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal204
Udgivelsesdato17 maj 2016
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793382329
ISBN epub9788793299276